gardaronda.reismee.nl

DAG 1: klim van de Monte Altissimo

Na de groepsfoto om 09:00 uur zijn we als GPS groep vertrokken.

Een geweldige onverharde klim met heel mooi uitzicht op de bergen om ons heen.

Na de cola op het terras zijn we aan de ultieme Klim naar 2000+ meter. Een goed lopende klim, maar als je eenmaal afgestapt was dan had je een uitdaging om weer op te starten.

Boven hebben we pasta bolgnese gegeten en dat smaakte erg goed. Na de lunch ziijn we vetrokken voor de afdaling maar hadden moeite om het juiste pad te vinden. Uiteindelijk gevonden werd de afdaling ingezet. Sommige stuken moesten we lopen. Erik deed een bodem onderzoekje maak kon zonder kleerscheuren verder fietsen. Na enige tijd stopte Dick: de leen gps van VASA was eraf gestuiterd. Zodoende is Dick teruggelopen naar de berghut om vervolgens weet af te dalen zoekend naar de gps. Paul was ook gaan zoeken en uiteindelijk werd de gps gevonden. Dick was uiteraard erg blij.

Tijdens de verdere afdaling deed ook Dick een bodemonderzoek. De MIO houder moest vastgezet worden, zo geschiedde. Nadat de gps houder vastgezet was bleek de bidon pleite zijn....Dick is weer omhoog gelopen naar de plek van het bodemonderzoek en vond daar de bidon weer terug.

Uiteindelijk verder afgedaald. Geweldig geweldig geweldig. Zeer technische afdaling met grote drop offs maar die gingen erg goed. Hele goede benen vanmiddag....

Bij het hotel aangekomen bleek een bus in de achterbrug bij Paul eruit te zijn.....Dus snel naar de fietsenmaker. Uiteindelijk bleek bij de giantdealer de monteur morgenvroeg te komen, dus morgenvroeg eerst even langs de fietsenmaker voordat we starten....

Geweldige dag, mooie klim en dito technische afdaling....gewoon geweldig.



Reacties

Reacties

Peter

Ik hoor het al, het is geweldig ?? wel iedereen voorzichtig doen en er wordt verder geen bodemonderzoek meer gewenst ? hopelijk duurt het bij de fietsenmaker niet te lang. Succes voor vandaag! Groetjes.

Ineke

G morgen , nou dat was weer een mooie dag zo te lezen op wat bodem onderzoeken na ! ?
Voorzichtig maar allemaal en let goed op je spullen hahaha
Succes voor vandaag ?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!